GoToGate

Parga

Parga i Hellas er en idyllisk liten by, beliggende i skråningene opp fra en lun bukt med fiskerhavn. Det er fine badestrender på begge sider av bykjernen, i de tilliggende buktene. Parga passer godt for barnefamilier. Det idylliske havneområdet i Parga er byens hjerte.

Paga – gamlebyen og havna
I havneområdet i Parga samles man på en av de trivelige barene eller tavernaene, eller rusler langs strandpromenaden og ser på folkelivet. Opp fra havnen i Parga går det trange smug og smale gater mellom husene, noen av dem helt tilbake fra 1300-tallet da byen ble anlagt. Fortet på neset ut mot havet ble anlagt av venetianerne på denne tiden, og var et viktig forsvarsverk for deres handelsruter.

Parga, fastlandet, Hellas

Parga har dramatisk natur, lune bukter, fine badestrender og hvite hus

Mer om Parga i Hellas
Parga i Hellas er blitt et svært populært reisemål, både på grunn av den behagelige atmosfæren og byens flotte beliggenhet. Overalt der det er strender, er det også tavernaer og uteserveringer, der man kan slå seg ned for et måltid eller en forfriskning. Menneskene her i Parga i Hellas er milde og vennlige og opptatt av at du skal ha et fint opphold. Av og til har du følelsen av at du er en gresk landsbybeboer her.

Parga, Fastlandet, Hellas

Parga har tre lune bukter med badestrender

Innbyggerne er ikke bare beskjeftiget med turisme, her lever man også av håndverk, fiske og jordbruk. Parga har fergeforbindelser til øyene Paxos og den mindre Antipaxos, som ligger rett utenfor kysten.

Billig flyreiseBillig hotell

Billig flyreise
Billig hotell

Parga, fastlandet, Hellas

I Parga er husene tilsynelatende bygget oppå hverandre

Parga, Fastlandet, Hellas

Parga er blått hav, hvite skyer og frodig vegetasjon

Parga, Hellas

Fra en av de tre lune buktene i Parga

Parga, Fastlandet, Hellas

Parga er en levende fiskerlandsby med en meget vakker beliggenhet

Parga, Hellas

Parga taper seg ikke i kveldslys, akkurat. Legg merke til den vesle øya til høyre