GoToGate

Orlando

Orlando i Florida, USA er en by der fornøyelser står i sentrum. Eller for å si det på en annen måte: Uten fornøyelsesparkene i Orlando, ville det ikke vært noen fornøyelse å være her: Orlando går, ikke uten grunn, under navnet ”Entertainment Capital of the World”! Hvert år reiser millioner av mennesker hit fra alle verdenshjørner for å oppleve en fantasiverden så gjennomført og dyktig sammensatt, at du ikke helt tror hva du ser, når du ankommer.

Orlando – eventyrbyen
Her er Walt Disney World med fantasibygninger fra alle mulige og umulige eventyr, her er Universal Studios, Epcot Center med miniatyr-byer fra hele verden – Norge inkludert, her er Island of Adventure, Downtown Disney, Animal Kingdom og fantastiske Sea World, bare for å ha nevnt noen. Og rundt om blant temaparkene finnes flotte resorts der familien kan bo, også mange av disse er innredet etter tema; som for eksempel Polynesian Resort, Wilderness Lodge, ultramoderne og futuristiske Contemporary Resort, etc.

Orlando, Everest at animal kingdom, Florida, USA

En togtur innom Mount Everest? Very well, it’s here in Orlando!

Mer om Orlando
I Orlando er det også mange andre parker og attraksjoner, som badeparker med fantastiske fasiliteter – Disney’s Thyfoon Lagoon Water Park og Disney’s Blizzard Beach Water Park er eksempler på det. Orlando og fornøyelsesparkene har gode shoppingmuligheter og et utall restauranter i alle prisklasser. Her er alt lagt opp til at hele familien skal underholdes 24 timer i døgnet. Orlando er nødvendigvis svært familievennlig og alt mulig er tilrettelagt for at både barn og voksne skal få maksimalt ut av oppholdet, på samme tid som fornøyelsesparkene skal få så mye penger ut av barn og voksne som mulig. Hvis du først skal reise hit med barn, så planlegg dagene godt. Det er nemlig så mye å oppleve i hver enkelt park, at du trenger en hel dag fra tidlig morgen for å rekke det meste. Transporten mellom de forskjellige parkene og hotellanleggene skjer med monorailbanen.

Orlando, monorail, Florida, USA

Fremtidens monorail-bane er her – det vil si i Orlando

Mer om Disneys fornøyelsestilbud
Disney har med sine tilbud i Orlando løftet fornøyelsesparker til et nivå der intet synes å være umulig. Her kan familien dra på tur med hjuldampere, her er det en bilbane i skala 1:1, Pirater fra Karibia, en helt egen westernverden, båttur i en jungelverden med elefanter, du kan oppleve 43 av USAs historiske presidenter holde taler, et spøkelsesslott, Askepott, prinsen og slottet, Magic Kingdom med Tomorrowland, du kan kjøre med fremtidens monorail-tog, du kan besøke husene til Mikke og Minnie, du kan kjøre radiobil med tekopper, besøke Langbeins låve, grave etter dinosaurusskjelletter – ja, du kan i grunn gjøre alt det som er mulig å finne på. Og, som om ikke alt dette var nok, kan du også kjøre ekte Stock Car på en bane ved parkeringsplassen, i regi av Richard Petty Driving Experience. Med andre ord kan også pappa komme hjem med stjerner i øynene. Og mamma, selvfølgelig.

Billig flyreiseBillig hotell

Billig flyreise
Billig hotell

Orlando, Sea World, Florida, USA

Orlandos fantastiske Sea World – her kan barna svømme med delfiner

Orlando, Florida, USA

Orlando i Florida kan by på fint klima og vakre omgivelser

Orlando skyline, Florida, USA

Orlando er en moderne storby, som i stor grad lever av andres behov for å leke